Gitaarschool Friesland

Persoonlijk & praktijkgericht

Wij kiezen voor praktijkgerichte gitaarlessen toegespitst op het individu. Er is dus altijd sprake van een persoonlijke aanpak die zoveel mogelijk aansluit bij de leerling. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan de muzikale voorkeur van de leerling, maar ook bijvoorbeeld aan de manier waarop de leerling het makkelijkst leert. De ene persoon leer makkelijker vanuit de theorie en de ander is meer een “doener”. Noten leren lezen kan, maar is geen must. Het is ook goed mogelijk op gehoor en meer op gevoel goed te leren gitaarspelen. Beide is bij ons uiteraard mogelijk.

Alle docenten van gitaarschool Friesland staan met grote regelmaat zelf op het podium en beschikken over veel praktijkervaring waarmee ze leerlingen verder kunnen helpen. Alle stijlen zijn uiteraard mogelijk. Of u of uw kind nu akoestische gitaar wil leren spelen of meer interesse heeft in metal of jazz, wij zijn van alle markten thuis

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Gitaarschool Friesland werkt samen met het Jeugdcultuurfonds. Voor kinderen van 4 tot 18 jaar van ouders die minder draagkrachtig zijn, kan het Jeugdcultuurfonds een financiele bijdrage leveren van maximaal 450,- euro per jaar. Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl voor de voorwaarden.

Gitaarles
Gitaarles

Online support

Op ons Youtube-kanaal kan men een zeer groot aantal videofragmenten vinden van oefeningen en liedjes die ook in de les behandeld zouden kunnen worden. Wij hebben een selectie gemaakt van het enorme aanbod wat er op internet te vinden is, waarvan wij denken dat ze wellicht interessant kunnen zijn. Van veel van dat soort filmpjes is er voor leerlingen van gitaarschool Friesland bladmuziek aanwezig in de vorm van tablatuur dan wel notenschrift. Ook is het voor leerlingen die in een band spelen mogelijk om een videofragment van bijvoorbeeld een optreden op onze site te plaatsen.