Gitaarschool Friesland

Onze tarieven

De onderstaande tarieven gelden voor zowel gitaarles als basgitaarles:

20 minuten
€ 13,79
per les
gratis proefles
individueel les
per maand €45,98
per jaar €551,76
30 minuten
€ 19,96
per les
gratis proefles
individueel les
per maand €66,55
per jaar €798,60

Voorwaarden

  • Lesdagen en vakanties zijn conform het basisonderwijs regio Noord. Er wordt wekelijks lesgegeven met uitzondering van de schoolvakanties. Dit houdt in dat er 39 of 40 lessen per jaar zullen zijn.
  • Een leerling heeft wekelijks les op een vaste dag of tijd. Indien mogelijk zullen we altijd kijken of er voor een keer een les verplaatst kan worden, mocht dit handiger uitkomen. Bij incidentele afwezigheid van de docent, zal de les worden ingehaald of er zal restitutie van het lesgeld plaatsvinden. Afwezigheid van de leerling is voor eigen rekening.
  • Een proefles duurt maximaal 30 minuten en is gratis.
  • Gitaarschool Friesland gaat uit van jaarbedrag dat in maximaal 12 termijnen mag worden voldaan. Dit houdt in, dat er in het geval van betaling in 12 termijnen, ook in de vakanties wordt doorbetaald. In het geval van betalen in 12 termijnen, dient het maandbedrag steeds aan het begin van elke maand vooraf te worden voldaan. Wij stellen het erg op prijs als u zelf hiervoor een maandelijke automatische overboeking bij uw bank wilt instellen. Uiteraard kunt u ook per kwartaal, half jaar of jaar betalen.
  • Wij gaan uit van een minimale lesperiode van 3  maanden. Daarna zijn de lessen maandelijks opzegbaar.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Gitaarschool Friesland werkt samen met het Jeugdcultuurfonds. Voor kinderen van 4 tot 18 jaar van ouders die minder draagkrachtig zijn, kan het Jeugdcultuurfonds een financiele bijdrage leveren van maximaal 450,- euro per jaar. Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl voor de voorwaarden.

Gitaarles
Gitaarles